Cadeautje hier, cadeautje daar

Cadeautje hier, cadeautje daar

16 juli 2021 0 Door Joep

We hebben een hoop verjaardagsfeestjes in te halen. En als je ze niet inhaalt dan is er nu een jaar voorbij en is iedereen weer jarig. Tijd dus om cadeaus in te slaan en te geven. Het geven is toch het allerleukste. Zeker na het afgelopen jaar denk ik dat menig persoon het met mij eens zal zijn dat er niets mooiers is dan een glimlach op iemands gezicht brengen. Maar ja wat geef je nu? En hoe zorg je dat het een leuke verassing is? In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Wat geef je?

De eeuwige vraag die steeds terug blijft komen, bij ieder cadeau, is natuurlijk: wat geef je? Tegenwoordig vinden veel mensen het leuk om een activiteit cadeau te krijgen of iets met emotionele waarde. Een cadeau dat steeds doet terugdenken aan een bijzonder moment of dergelijke herinnering. Zoiets kan uit een winkel komen maar als je zelf dingen maakt en verkoopt, is het ook leuk om het zelf te maken of uit eigen winkel mee te brengen. Sommigen zien dit als goedkoop maar zeker als je zelf creatief bezig bent, weet je hoeveel uur en tijd en moeite erin zit. Je kan zo’n product op waarde stellen en je kan er echt achter staan.

Vanuit eigen hand

Wanneer zo’n product of cadeau breekbaar is, raad ik het wel aan om het in te pakken in noppenfolie. Zo voorkom je dat het beschadigt. Niets is zo vervelend en ook ongemakkelijk als het geven van een kapot cadeau, dat is pas goedkoop! Goed beschermen dus, je wilt immers ook dat er goed gezorgd wordt voor spullen van jou.

Zo verzonden

Zeker als je het verzendt, moet je producten goed inpakken. Of het nu een cadeautje is of niet, zo voorkom je schade en heb je meer kans op een succesvolle verzending. Er kan namelijk nog weleens was misgaan in dat proces en niet iedereen gaat voorzichtig met pakketjes om. Noppenfolie biedt een soort buffertje en extra bescherming als het gaat om klappen bijvoorbeeld.

Ingepakt voor het plezier

Als je een cadeautje geeft, moet je niet alleen zorgen dat het goed beschermd is. Het is ook wel leuk om het mooi in te pakken. Zo is het ook leuker om uit te pakken. Het inpakken kan je doen door middel van een soort surprise of misschien houd je het liever bij een mooi papiertje.