Een paragnostenchat is een fijn iets

Een paragnostenchat is een fijn iets

29 mei 2020 0 Door Joep

Ben jij ook geïnteresseerd in het onverklaarbare? Heb je overleden dierbaren of zelfs huisdieren die je graag nog eens zou contacten? Voel je je onzeker maar weet je niet waarom? Heb je last van onverklaarbare lichamelijke of geestelijke kwalen? Dan kan een paragnost je vaak helpen. Maar de stap om naar een paragnost te gaan, is voor veel mensen net even te groot. Nu zijn er veel paragnosten die ook telefonisch werken, dat is ook al fijn, maar de paragnostenchat is, wat mij betreft, écht een uitkomst. Je kunt via de paragnostenchat online "praten" met de paragnost van jouw keuze en zo de antwoorden krijgen waar je naar op zoek bent.

Via de paragnostenchat contact met een dierbare overledene

Dat lijkt nogal wat, toch kan het echt. De paragnost waarmee jij chat zal je, waarschijnlijk, vragen om een foto van deze overledene te sturen. Hij of zij zal dan de tijd nemen om contact te maken en aan jou te beschrijven wat hij of zij doorkrijgt. Dat werkt in feite niets anders dan wanneer jij met een foto in je hand naar dezelfde paragnost zal gaan. Het grote verschil is dat je nu fijn thuis kunt blijven. Ook is het voor de paragnost fijn dat hij of zij niet gestuurd wordt door jou.

Healen via de chat

Dat kan dus ook. Een healer kan jou, ook via de paragnostenchat, vaak helpen. Door je blokkades te verwijderen of je van adviezen over ontspanning of voeding te voorzien. Natuurlijk is alternatieve geneeswijze altijd bedoeld als aanvulling op de reguliere geneeswijze. Een goede healer zal je daar ook altijd op wijzen. Healen via de chat is net als healen via de telefoon of persoonlijk: het werkt pas als je er in gelooft. En dus is het verstandig om bij de profielen van de paragnosten iemand te kiezen die jij op het eerste oog al vertrouwt. De kans op succes is dan een stuk groter.

Droomverklaring is ook een optie

Wanneer je met enige regelmaat of misschien wel elke nacht dezelfde droom hebt, dan kun je daar best onrustig en/of onzeker van worden. Want wat betekent die droom nu eigenlijk? Via de paragnostenchat kun je in contact komen met paragnosten die jouw dromen kunnen verklaren. Het is dan wel slim om je hier goed op voor te bereiden. Schrijf je droom zo goed mogelijk op en probeer ook de kleine verschillen per keer te noteren. Aan de hand van jouw droom kan de paragnost je dan precies vertellen wat er aan de hand is.